شرایط تأیید اسناد و مدارک > امور مربوط به اتباع بیگانه

دارالترجمه رسمی آناهیتا


نشانی: تهران، خیابان سهروردی شمالی، خیابان هویزه غربی، ابتدای خیابان یوسفی، پلاک ۲۵، طبقه ۵، واحد ۱۸
تلفن: ۸۸۵۳۷۷۸۲ و ۸۸۵۳۷۷۸۱
تلفن همراه: ۷۹۷۳ ۴۱۲ ۰۹۱۲
ایمیل:
ساعات کار:
شنبه تا چهارشنبه ۸:۳۰ تا ۱۸

پنج‌شنبه ۸:۳۰ تا ۱۴

 

 


«امور مربوط به اتباع بیگانه»

نوع مدرک

شرایط تأیید

مدارک لازم جهت تأیید

کارت اقامت اتباع بیگانه

کارت اقامت اتباع بیگانه صادره از امور اتباع بیگانه وابسته به وزارت کشور در صورتی قابل ترجمه و تأیید است که دارنده کارت از سوی اداره مزبور کتباً معرفی شده باشد.

 

کارت تردد اتباع خارجی

کارت تردد اتباع خارجی جهت استفاده داخلی است و قابل ترجمه و تأیید نیست.

 

گواهی صادره از سوی وزارت کشور در خصوص احوال شخصیه اتباع بیگانه

گواهی صادره از سوی وزارت کشور در خصوص احوال شخصیه اتباع بیگانه مانند تعدد فرزند و مشخصات همسر و ... قابل ترجمه و تأیید است. بنابراین اسناد عادی مبین ازدواج و طلاق قابلیت تأیید ندارد، مگر گواهی‌های صادره از وزارت کشور مبنی بر وقوع ازدواج و طلاق.

 

کپی برابر با اصل گذرنامه اتباع بیگانه

کپی برابر با اصل گذرنامه اتباع بیگانه پس از تأیید وزارت امور خارجه قابل تأیید است.

 

 

ارسال به: افزودن به Blogmarks  افزودن به Digg  افزودن به cloob  افزودن به Mixx  افزودن به Faves  افزودن به MySpace  افزودن به Link-a-Gogo  افزودن به Furl  افزودن به Facebook  افزودن به Spurl  افزودن به Reddit  افزودن به Terchnorati  افزودن به Mister Wong  افزودن به StumbleUpon  افزودن به Google Bookmarks  افزودن به Backflip  افزودن به Ask  افزودن به Diigo  افزودن به Delicious  افزودن به Yahoo Bookmarks  افزودن به Newsvine  افزودن به Multiply  افزودن به Simpy  افزودن به Slashdot  افزودن به MyAOL  افزودن به Live  افزودن به Segnalo  افزودن به Twitter  افزودن به Yahoo MyWeb